top of page

Premium Urnakiadás

Prémium urnakiadás szolgáltatásunk az elhunyt krematóriumba szállítását, ravatalozását, hamvasztását, és a hamvak lakás- vagy temetkezési címre szállítását tartalmazza egy előre egyeztetett időpontban. 
 
A ravatalozás mellett többletköltség ellenében polgári búcsúztató beszéd megrendelésére is lehetőséget kínálunk. A szertartást követően azonnal megtörténik a hamvasztás. 

Szolgáltatás ára és a fizetés

Premium urnakiadás szolgáltatásunk alapára 373.000 Ft.
A kórház - vagy ha a haláleset otthon történt  akkor az elszállítást végző temetkezési vállalkozó - hűtési díja az alapáron felül fizetendő

A megrendelési folyamat végén
további szolgáltatásokat rendelhet, amivel egyedivé teheti a temetést. Az alapárat, illetve a rendelt kiegészítő szolgáltatásokat a megrendelés végén bankkártyával tudja kifizetni, a hűtési díjról kollégáink e-mailen tájékoztatást adnak a folyamat során, majd elküldik a szolgáltatásról a végszámlát. 

Szállítás – mi történik ilyenkor?


Hozzátartozóját a kórházból vagy a temetkezési vállalkozó hűtőházából elszállítjuk a krematóriumba.

A szállítás megtörténtéről e-mailben értesítjük.
 

Dokumentumok, engedélyek beszerzése – mindent ránk bízhat.


Amennyiben az elhunyt a kórház patológiai osztályán van, akkor átvesszük a kórházban a halottvizsgálati bizonyítványt és kiegyenlítjük a felmerülő hűtési és halottkezelési díjat.

Abban az esetben, ha az elhunyt a temetkezési vállalkozó hűtőházába került beszállításra, hamvasztási engedély szükséges, melyet szintén mi szerzünk be a haláleset helye szerinti kormányhivatalnál a gördülékeny ügymenet érdekében.

Halotti anyakönyvi kivonat beszerzése – intézzük és megküldjük Önnek.


A halottvizsgálati bizonyítvány alapján a halotti anyakönyvi kivonatot az önkormányzatok Anyakönyvi osztálya állítja ki. A halotti anyakönyvi kivonat elkészítéséhez az elhunyt iratai mellet több adat - és amennyiben elérhető, a születési és a családi állapotot igazoló okirat - is szükséges. Ezen okiratok hiányában az anyakönyvezés elhúzódhat. Kérjük az adatlap kitöltése során minden rendelkezésére álló adatot adjon meg, és a szükséges dokumentumokat töltse fel. Ha valami kimaradt, akkor kollégánk e-mailen keresztül felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

A halotti anyakönyvi kivonat elkészültekor a lehető legrövidebb időn belül postai úton juttatjuk el azt Önhöz, de igény esetén e-mail-ben is megküldjük.

Kellékek – szolgáltatásunk ára már tartalmazza ezeket.


A hamvasztáshoz és a szállításhoz fából készül hamvasztókoporsót biztosítunk.

 

A hamvak kiadásához három fajta urna közül választhat, amelyet a szolgáltatási csomag díja már tartalmaz. Amennyiben a felkínált urna helyett másikat szeretne választani, a kiegészítő szolgáltatások megrendelésénél felár ellenében lehetősége van más urnát választania. 


Az urna átadása urnahordozó táskában történik, mely egy sötét színű, gyöngyvászon alapanyagú, praktikus, a szállítást megkönnyítő kialakítású kellék.

Búcsúztatás és hamvasztás – végső búcsú méltóságteljes szertartással.

Néha nem adódik mód arra, hogy minden családtag elbúcsúzhasson távozó szerettétől. Ebben az esetben javasoljuk, hogy válassza Prémium szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi, hogy a hamvasztás előtt a nagytétényi krematórium ravatalozójában méltó módon vegyenek végső búcsút az elhunyttól. A ravatalozóterem befogadóképessége kb. 50 fő (25 ülőhely és 25 állóhely). A ravatalozás/hamvasztás előtti megtekintés időpontját e-mail-es megkeresésben egyeztetjük le Önnel. 

 

A szertartást kérheti  polgári búcsúztatással is. A búcsúztató megrendelésében segítségére leszünk, kérjük hogy a megrendelés utolsó lépésében, a  KIEGÉSZÍTŐK RENDELÉSE ÉS FIZETÉS oldalon adja hozzá megrendeléséhez a POLGÁRI BÚCSÚZTATÁS szolgáltatást. Rendelése leadása után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a búcsúztató megszervezésében a segítségére legyen. 

 

A hamvasztás, a hamvasztási engedély rendelkezésre állását követő 5 munkanapon belül történhet meg. 

Urna és dokumentáció átadása – egyszerű és kényelmes megoldást nyújtunk erre is.


Lehetősége van az urnát a hamvasztást követően átvenni a krematóriumban, de kérheti annak átadását a hamvasztást követő 2-4 munkanapon belül is az Ön által megadott címen vagy temetési helyen.

A dokumentumokat (hamvasztási igazolás, halotti anyakönyvi kivonat) postai úton juttatjuk el Önhöz.

Télizöld asszisztencia – végig a segítségére leszünk.


Ügyintézőink a teljes folyamat során a segítségére lesznek. Telefonon és e-mailben léphet kapcsolatba velük. Rendelkezésre állunk ha kérdése van, és tájékoztatjuk Önt az eljárás következő lépéséről.

Munkatársunkat az asszisztencia@telizold.hu e-mail címen vagy a +36 30/9440944 telefonszámon érheti el.

E-gyászjelentés – személyre szabott digitális gyászértesítőt készítünk.


„Premium” szolgáltatásunk megrendelésekor egy elektronikus úton (Facebook, WhatsApp, e-mail) továbbítható e-gyászjelentést készítünk egyedi igényeket is megvalósítva. A tervek elkészültekor Önnel egyeztetve véglegesítjük az e-gyászjelentés dizájnját.

Az e-gyászjelentés további lehetőségei, hogy azon keresztül gyászüzeneteket küldhetnek Önnek, illetve fényképeket oszthat meg szeretett hozzátartozójáról.

Szakszerű elhunytkezelés – esztétikai felkészítés az utolsó út méltóságáéért.


Elhunyt hozzátartozójával a teljes folyamat során méltósággal és nagy odafigyeléssel törődünk. Thanatoesztétikai tevékenységünk célja az, hogy a család méltó módon tudjon hozzátartozójától elbúcsúzni.

A beavatkozás segíthet egy szívroham okozta elszíneződés, vagy bőrsérülés eltüntetésében is. 

A szolgáltatás díját az ár tartalmazza, Önnek csak az elhunyt ruháját kell átadnia nekünk. Kollégáink budapesti telephelyünkön végzik az elhunyt hamvasztásra történő előkészítését. 

Mit tartalmaz a csomag?

A megrendelés folyamata

4 egyszerű lépésben:

- Adatlap kitöltése

- Okmányok és dokumentumok feltöltése

- Fizetés

- Nyomtatványok elektronikus aláírása

A temetési szolgáltatás megrendelése kb. 60 perc időráfordítást igényel

Szükséges dokumentumok:

- megrendelő személyi igazolványa és lakcímkártyája

- elhunyt személyi igazolványa és lakcímkártyája * 

- halottvizsálati bizonyítvány*

- elhunyt születési/házassági anyakönyvi kivonata*

* amennyiben rendelkezésre áll

Dokumentumok hitelesítése

Dokumentum hitelesítés használati útmutató: https://magyarorszag.hu/szuf_avdh_hasznalati_utmutato

Az urna otthon tartásáról

Mire kell figyelemmel lennünk, ha az urnát otthon szeretnénk tartani:

  • a rokonoknak és barátoknak is lehetőséget kell biztosítanunk a búcsúztatásra.

  • a rokonoknak lehetőséget kell adni a későbbi kegyeletgyakorlásra is.

 

Hamvak elhelyezési lehetőségei:

  • temetőn belül urnafalban, urnafülkében, földben történő elhelyezés

  • temetőn vagy templomon belüli szórás

  • templomba, altemplomba történő elhelyezés

  • vízre engedés, szórás

  • emlékerdőben, egy kiválasztott fa gyökerei mellett

 

A hamvak elhelyezésében is tudunk segíteni Önnek akár most akár a későbbiekben is. Keressen minket bizalommal az urna elhelyezésével kapcsolatban. 

bottom of page